Lajme

Sot u organizua tryeza e rrumbullaket me ftese nga Inspektoriatit Shteteror te punes dhe Sherbimeve Shoqerore ne kuader te projektit "Platforma e punesimit dhe ceshtjeve sociale 2 ESAP- II" . Drejtori i BiznesAlbania Z. Koli Sinjari prezantoi rolin e Organizates se Punedhenesve ne zbatimin e platformes se punesimit duke u

Biznes Albania merr pjesë në takimin konsultativ rajonal të organizuar nga ILO Projekti “Qasje në drejtësi për mosmarrëveshjet në punë përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit”. Takimet kosultative do të shërbejnë si forume për shkëmbimin e informacionit, reflektimin kolektiv mbi çështjen e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve të punës dhe garantimin e aksesit të

BiznesAlbania merr pjesë në seminarin e organizuar nga ILO “Zgjidhja e mosmarrëveshjeve në vendin e punës” ne kuadër të projektit “Qasje në drejtësi për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve në punë përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit” i zbatuar nga ILO dhe i financuar nga Qeveria Suedeze. 

Bashkia Vlorë në bashkëpunim me Biznes Albania u vijnë në ndihmë Bizneseve Turistike të qytetit të Vlorës nëpërmjet "SET Tour - Lab" (Laboratori i Turizmit). 

Laboratori shërben si një akademi profesionale në fushën e Turizmit që si qëllim kryesor ka përmirësimin e shërbimit, promovimin e punësimit dhe zhvillimin e turizmit në

BiznesAlbania mori pjesë në konferencën "Ratifiko ILO C190- Eliminimi i dhunës dhe ngacmimit në botën e punës". Kjo konferencë u organizuar nga BSPSH me kryetar z. Gëzim Kalaja. Të pranishëm në konferencë të cilët mbajtën fjalën e tyre ishin z. Koli Sinjari përfaqësues i BiznesAlbanias, Kordinatorja e ILO-s znj. Zhulieta

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1