Lajme

Dita Botërore për Drejtësi Sociale

BiznesAlbania mori pjese sot në Konferencën e 'Dites Boterore per Drejtesi Sociale'. KSSH organizon kete konference edhe si organizatë anëtare e "Koalicionit Global për Drejtësi Sociale" të krijuar ngaTrupi Drejtues i ILO-s në vitin 2023, e cila është një nismë inovatore që synon intensifikimin e përpjekjeve kolektive për të adresuar urgjentisht deficitet e drejtësisë sociale dhe për të përshpejtuar zbatimin e Axhendës 2030 për Zhvillim të Qëndrueshëm, Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Axhendës për Punë të Denjë.

 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1