Lajme

Bashkia Vlorë në bashkëpunim me Biznes Albania u vijnë në ndihmë Bizneseve Turistike të qytetit të Vlorës nëpërmjet "SET Tour - Lab" (Laboratori i Turizmit). 

Laboratori shërben si një akademi profesionale në fushën e Turizmit që si qëllim kryesor ka përmirësimin e shërbimit, promovimin e punësimit dhe zhvillimin e turizmit në

BiznesAlbania mori pjesë në konferencën "Ratifiko ILO C190- Eliminimi i dhunës dhe ngacmimit në botën e punës". Kjo konferencë u organizuar nga BSPSH me kryetar z. Gëzim Kalaja. Të pranishëm në konferencë të cilët mbajtën fjalën e tyre ishin z. Koli Sinjari përfaqësues i BiznesAlbanias, Kordinatorja e ILO-s znj. Zhulieta

Biznes Albania mori pjesë në takimin e organizuar sot nga ILO, IOE dhe AREC ( Qëndra Rajonale e Organizata të Punëdhënsve të Rajonit). Gjatë këtij takimi online u prezentuan sfidat e biznesit dhe shkëmbimin e përvojave në lidhje me situatën aktuale të shkaktuar nga Covid- 19 në secilin vend dhe

 

 

Organizata Ndërkombëtare të Punës (ILO) në bashkëpunim me BiznesAlbania dhe ProExport Albania po zbaton Projektin “Fuqizimi i Grave Kundër Covid-19”, i cili synon të mbështesë sektorët e prodhimit ose përpunimit të tekstilit, lëkurës dhe këpucëve.

Kjo thirrje për aplikim lidhet me implementimin e komponentit të dytë të këtij

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1