Lajme

Dëgjesë publike ”Roli i shoqërisë civile në sfidën e zgjerimit"

Degjese publike ne Keshillin Ekonomik Social te Evropes ”Roli i shoqerise civile ne sfiden e zgjerimit. Si mund te kontribuoje shoqeria civile ne hartimin dhe implementimin e shpejte dhe efektiv te fondeve te kohezionit.
E ftuar ne Grupin e Punes me te drejta te plota dhe per here te pare BiznesAlbania me perfaqesues Drejtorin Ekzekutiv Koli Sinjari. KESE eshte institucioni i pare qe partneret sociale dhe shoqerine civile te Shqiperise i fton me te drejta te plota si anetare te BE.
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1