ZERI I BIZNESIT TE SHQIPERISE

Biznes Albania promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e biznesit në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

TE REJAT E FUNDIT

Dita Botërore për Drejtësi Sociale

20 Shkurt 2024
Dita Botërore për Drejtësi Sociale

BiznesAlbania mori pjese sot në Konferencën e 'Dites Boterore per Drejtesi Sociale'. KSSH organizon kete konference edhe si organizatë anëtare e "Koalicionit Global për Drejtësi Sociale" të krijuar ngaTrupi Drejtues...

Konferencë Ndërkombëtare (AICESIS)

12 Dhjetor 2023
Konferencë Ndërkombëtare (AICESIS)

BiznesAlbania merr pjese ne konferencen Nderkombetare qe organizoi ILO ne bashkepunim me Shoqaten nderkombetare te Keshillave Social- Ekonomik ( AICESIS) ne Athine, Greqi ne datat 23-24 Nentor 2023. Konferenca u...

Forumi i 9-të të Shoqërisë Civile të Ballkanit...

30 Tetor 2023
 Forumi i 9-të të Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor në Selanik, Greqi

BiznesAlbania mori pjesë në Forumin e organizuar nga EESC të 9-të të Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor në Selanik, Greqi, Tetor 2023. Temat kryesore ishin: * Gjendja e demokracisë në...

Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e...

04 Shtator 2023
Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit

 30-31 gusht 2023 BiznesAlbania mori pjesë në dy aktivitetet e rëndësishme përmbyllëse të projektit të ILO-s “Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit''.  Në...

“Këshillat Ekonomik dhe Social si motorë për zgjidhje...

03 Prill 2023
“Këshillat Ekonomik dhe Social si motorë për zgjidhje të qëndrueshme drejt integrimit të Evropës Juglindore”

Me date 20 mars u zhvillua ne Selanik te Greqisë Samiti “Këshillat Ekonomik dhe Social si motorë për zgjidhje të qëndrueshme drejt integrimit të Evropës Juglindore”. BiznesAlbania mori pjese në...

MEKANIZMAT e REFERIMIT të RASTEVE të DHUNËS dhe...

27 Shtator 2022
MEKANIZMAT e REFERIMIT të RASTEVE të DHUNËS dhe NGACMIMEVE në PUNË.

Takim trepalësh me përfaqësues të punëdhënësve, punëmarrësve dhe institucioneve shtetërore të angazhuara në këtë mekanizëm (Ministria e Financave dhe Ekonomisë përgjegjëse për çështjet e marrëdhënieve industriale #MFE, Ministria e Shëndetësisë dhe...

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1