Lajme

BiznesAlbania merr pjese ne konferencen Nderkombetare qe organizoi ILO ne bashkepunim me Shoqaten nderkombetare te Keshillave Social- Ekonomik ( AICESIS) ne Athine, Greqi ne datat 23-24 Nentor 2023.
Konferenca u pershendet nga Drejtori i Pergjithshem i ILO-s zoti Gilbert Houngbo, presidenti i AICESIS , presidenti i KES te Greqise Ioannis

BiznesAlbania ne bashkepunim me Ministrine e Arsimit dhe Sporteve vijon turin neper shkollat nentevjecare per nxitur nxenesit te ndjekin shkollat profesionale si mundesi me e mire dhe me e shpejte per tu futur ne tregun e punes me moton “Zgjidh zanatin”.
Sot ne shkollen nentevjecare Jorgji Dilo ne Elbasan dhe

 30-31 gusht 2023
BiznesAlbania mori pjesë në dy aktivitetet e rëndësishme përmbyllëse të projektit të ILO-s “Përmirësimi i qasjes në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit''.
 Në aktivitetin përmbyllës të projektit u diskutua mbi arritjet, sfidat, mësimet e nxjerra dhe qëndrueshmërinë e Projektit në vitet në vazhdim.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1