Lajme

Takimi i Palëve të Interesit të Garancisë Rinore

Patëm kënaqësinë të merrnim pjesë në Takimin e Palëve të Interesit të Garancisë Rinore në Shqipëri tek Shkolla Profesionale "Teknike Elektrike Gjergj Canco".
 
Ishte një përvojë pasuruese angazhimi me aktorët kryesorë, duke përfshirë Drejtorin Ekzekutiv të YG-së, përfaqësuesin e Delegacionit të BE-së, UNDP-në, UNICEF-in dhe më shumë!
 
Objektivat tona për takimin u përmbushën me sukses:
Ne fituam njohuri mbi vizionin e qeverisë për Garancinë për Rininë (YG) në Shqipëri
Ne kuptuam statusin aktual dhe fazat kryesore të Fazës Pilot
Diskutuam pritshmëritë dhe angazhimet e OSHC-ve kombëtare dhe lokale dhe partnerëve socialë drejt suksesit të YG si dhe aktivizimin e bashkëpunimit të palëve të interesuara në nivel kombëtar dhe teknik për rezultate optimale të YG.
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1