Lajme

Parimet e SDG dhe ESG si praktika pozitive të adoptuara nga industria e tekstilit dhe këpucëve

BiznesAlbania merr pjese ne seminarin “Parimet e SDG dhe ESG si praktika pozitive të adoptuara nga industria e tekstilit dhe këpucëve” te organizuar nga Organizata Nderkombetare e Punes ILO ne bashkepunim me Qeverine Suedeze dhe Organizaten e zhvillimit Industrial te Kombeve te Bashkuara.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1