Lajme

MEKANIZMAT e REFERIMIT të RASTEVE të DHUNËS dhe NGACMIMEVE në PUNË.

Takim trepalësh me përfaqësues të punëdhënësve, punëmarrësve dhe institucioneve shtetërore të angazhuara në këtë mekanizëm (Ministria e Financave dhe Ekonomisë përgjegjëse për çështjet e marrëdhënieve industriale #MFE, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Komisioneri Anti Diskriminim #KAD, Inspektoriati Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Sociale #ISHPSHS , Angjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive #AKPA), organizata të shoqërisë civile të angazhuara në çështjet e marrëdhënieve të punës etj.
 Në kuadrin e zbatimit të Konventës 190 #ILO për " Eliminimin e Dhunës dhe Ngacmimeve në Botën e Punës" e cila u ratifikua nga Parlamenti  në shkurt 2022.
 Me Zj. Maria Jose Chamorro, Specialiste e Lartë e #ILO për Çështjet Gjinore dhe Formalizimin dhe Prof. Dr. Arta Mandro, konsulente kombëtare e #ILO për Konventën 190 të ILO.
Ky është takimi i parë që do pasohet me 4 takime të tjerë ne grupe të fokusuara në tetor '22.
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1