Lajme

Takim mbi përmirësimin e klimës së biznesit

Takim i zgjeruar me Kryeministrin Rama dhe me përfaqësues të dhomave dhe shoqatave shqiptare e të huaja; ku u diskutua mbi përmirësimin e klimës së biznesit, rritjen e bashkëpunimit reciprok në funksion të zhvillimit ekonomik e social të vendit.
Procesi i adresimit të rekomandimeve do të vazhdojë me qëllim nxitjen e frymës së dialogut për konsultimin publik për ligjet dhe reformat e nisura nga qeveria.
 
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1