Lajme

Takim Online organizuar nga ILO, IOE dhe AREC

Biznes Albania mori pjesë në takimin e organizuar sot nga ILO, IOE dhe AREC ( Qëndra Rajonale e Organizata të Punëdhënsve të Rajonit). Gjatë këtij takimi online u prezentuan sfidat e biznesit dhe shkëmbimin e përvojave në lidhje me situatën aktuale të shkaktuar nga Covid- 19 në secilin vend dhe mundësitë e bashkëpunimit dhe suportit që do të japin këto organizata ndërkombëtare për rritjen e kapaciteteve në shërbim të krijimit të lehtësirave të komunitetit të biznesit, punësimin, teleworking, dixhitalizimin etj. Ky takim është i rëndësishëm për forcimin e rrjetit të Organizatave të Punëdhënsve të Rajonit në shërbim të komunitetit të biznesit.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1