Lajme

"Sfidat dhe arritjet ne kuader te aktiviteteve te organizuara per forcimin e dialogut social".

BiznesAlbania merr pjese ne takimin 3 palesh ne kuader te projektit ESAP II, projekt i organizuar me mbeshtetjen e ILO-s. Ne kete takim morren pjese perfaqesues te Ministrise se Financave dhe Ekonomise perfaqesues nga ILO dhe perfaqesues te Sindikatave te Punetoreve te Shqiperise.

Ne kete takim 3 palesh u diskutua ne lidhje me performancen e mekanizmave te Dialogut Social, "Sfidat dhe arritjet ne kuader te aktiviteteve te organizuara per forcimin e dialogut social".

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1