Projekte

Maj 2017 – Maj 2019 – "SET TourLab - Stimulimi i punësimit përmes Laboratorit Inovator të Turizmit në Vlorë"

Sektori: Industria e Turizmit

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1