Projekte

Janar 2021 – Dhjetor 2021 – "Laboratori i Sipermarrjeve ne Turizem SET- TourLAB Vlore"

Sektori: Trajnime Falas ne fushen e turizmit ne modulet: barist, kamarier, recepsionis, sanitare, nd/kuzhinier, agjensi turistike etj

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1