Lajme

“Zgjidh zanatin”

BiznesAlbania ne bashkepunim me Ministrine e Arsimit dhe Sporteve vijon turin neper shkollat nentevjecare per nxitur nxenesit te ndjekin shkollat profesionale si mundesi me e mire dhe me e shpejte per tu futur ne tregun e punes me moton “Zgjidh zanatin”.
Sot ne shkollen nentevjecare Jorgji Dilo ne Elbasan dhe shkollen profesionale Salih Çeka me Ministren e Arsimit dhe Sportit Ogerta Manastirliu.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1