Lajme

“Këshillat Ekonomik dhe Social si motorë për zgjidhje të qëndrueshme drejt integrimit të Evropës Juglindore”

Me date 20 mars u zhvillua ne Selanik te Greqisë Samiti
“Këshillat Ekonomik dhe Social si motorë për zgjidhje të qëndrueshme drejt integrimit të Evropës Juglindore”.
BiznesAlbania mori pjese në takim me ftesë te Presidentit të Këshilit Ekonomik Social te Greqisë, zotit Ioannis Paidas. Në panelin per energjine dhe krizën enegjitike me pasoja ekonomike sociale si dhe bashkëpunimi rajonal në kete sektor foli zoti Luan Bregasi, President I BiznesAlbania dhe Drejtori Ekzekutiv zoti Koli Sinjari.
BiznesAlbania eshte partner social I Këshillit Kombëtar te Punës dhe u propozua ne Samit për Anëtar të rrjetit te shoqatës ndërkombetare të Këshillave Ekonomik e Social.
 

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1