Lajme

Employment and Social Affairs Platform 2

BiznesAlbania merr pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata Ndërkombëtare e Punës në kuadër të projektit ESAP2:

"Platforma e Punësimit dhe Çështjeve Sociale 2" & "Promovimi i marrëveshjeve kolektive në Ballkanin Perëndimor"

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1