Lajme

Rezultatet e pyetesorit

Rezultatet e pyetësorit për kompanitë Shqiptare, mbi situatën e biznesit në Shqipëri dhe sfidat që ai po kalon për shkak të krizës së krijuar nga COVID-19. 

Biznes Albania me mbështetjen teknike të Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ILO) dhe në partneritet me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD), kreu një studim mbi situatën e biznesit në Shqipëri dhe sfidat që ai po kalon për shkak të krizës së krijuar nga  COVID-19. Ky studim u bazua në një pyetësor i cili ka për qëllim të përcjell shqetësimet e kompanive Shqiptare tek autoritetet qeveritare, bankat dhe palët e tjera të interesit. Ky pyetësor i është dërguar anëtarëve të Biznes Albania dhe më gjerë.

Më poshtë po paraqesim rezultatet e pyetësorit.

kliko per rezultatet e pyetsorit >

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1