Projekte

Shtator 2016 – Nëntor 2016 - “Kodi i Sjelljes për masat kundër ryshfetit”

Sektori: Komuniteti i biznesit, Zbatimi i projektit ishte në organizimin e dhjetë takimeve rajonale me përfaqësues të komunitetit të biznesit mbi kodin e sjelljes dhe udhëzimet e tij lidhur me masat kundër ryshfetit.

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1