Projekte

2022 - 2025 PROJEKTI "QENDRUESHMERIA PERIFERIKE: MODELI I EKONOMISE QARKULLUESE PER FUQIZIMIN E PRODUKTEVE LOKALE

Ndermjet - Rajonit të Puglias; Qarku i Vlores; Bashkia e Vlorës; Bashkia Himarë; Provinca e Leçes; Komuna e Casalvecchio di Puglia; Gruppo di Azione Locale (G.A.L.) Meridaunia; Biznes Albania

Kontakte

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355682082666

E-mail : info@biznesalbania.org.al

Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4, Tirana / Albania

fb.com/biznes.albania.1