Raporti analitik mbi Politikat e Pajtimit dhe Barazia Gjinore

Raporti analitik mbi Politikat e Pajtimit dhe Barazia Gjinore ne kuader te projektit : “Ndryshimi i mendesive tradicionale nepermjet marreveshjeve kolektive te Ballkanit Perendimor – Roli i partnereve sociale ne pajtimin ndermjet punes , jetes familjare dhe barazia gjinore”.

Comparative-Report_Balance-Prefinal

On October 24th, 2016, posted in: Lajmet e fundit by

Comments are closed.