Drejtori Marredhenieve me Jashte dhe Projekteve

Koli Sinjari
Drejtori Marredhenieve me Jashte dhe Projekteve
Cel: +355 068 20 82 666
E-mail: kolisinjari@biznesalbania.org.al
sinjarikoli@gmail.com

CV Koli Sinjari