Intershipi në kompani nga nxënësit e shkollave profesionale

BiznesAlbania në bashkëpunim me Dhomën e Zejtarisë së Koblenzit dhe Agjensine Kombetare te Arsimit dhe Formimit Profesional dhe Kualifikimeve nen kujdesin te Ministrise te Mireqenies Sociale dhe Rinise lancon Programin “Intershipi në kompani nga nxënësit e shkollave profesionale“ në kuadër të një projekti me dy kurse te Shkolles Profesionale te Ndertimit “Karl Gega” , dega hidrauilike dhe e ndertimit. Ne te synohet krijimi i një rrjeti ndërmjet sipërmarrësve dhe shkollave profesionale për të përshtatur arsimin profesional me nevojat e tregut.

 

On March 29th, 2017, posted in: Lajmet e fundit by

Comments are closed.