Forum biznesi në fushën e IT dhe pajisjeve mjekësore, organizuar nga Dhoma e Tregëtisë së Izmirit në bashkëpunim me Biznes Albania, CCIT dhe AIDA.

IMG_0087Në datë  18/04/2017, në cilësinë e partnerit të EEN, Biznes Albania në bashkëpunim me Dhomën e Tregëtisë së Tiranës dhe Dhomën e Tregëtisë së Izmirit, bashkëorganizoi një forum biznesi mes ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme turke dhe atyre shqiptare në dy sektorë të ndryshëm, IT dhe pajisje mjekësore.

Përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë Turke, Konsulli I Ambasadës Turke në Shqipëri si dhe përfaqësues të BiznesAlbania, Dhoma e Tregëtisë Tiranë dhe AIDA ishin të pranishëm në event gjatë gjithë ditës duke ndjekur nga afër takimet bilaterale të bazuara në interesat specifike të kompanive në dy fushat përkatëse.

Në takim morën pjesë përfaqësues të IT dhe Pajisjeve Mjekësore nga pala turke, gjithashtu dhe përfaqësues nga kompani të rëndësishme shqiptare si Telekom, Infosoft, Balfin etj.

Photo: B2B meeting.IMG_0096

 

 

On April 24th, 2017, posted in: Lajmet e fundit by

Comments are closed.