ROLI I PARTNERITETEVE SOCIALE NË MUNDESIMIN E BALANCIMIT PUNË- FAMILJE DHE BARAZISE GJINORE

ROLI I PARTNERITETEVE SOCIALE NË MUNDESIMIN E BALANCIMIT PUNË- FAMILJE DHE BARAZISE GJINORE     Periudha e zbatimit: 15/12/2015 – 14/12/2016   Roli i Partnerëve Socialë në Mundësimin e Balancimit Pune- Familje dhe Barazisë Gjinore BiznesAlbania është partner i Shoqatës sllovene të Punëdhënësve në zbatimin e projektit NDRYSHIMI I MENDESIVE TRADICIONALE PËRMES MARRËVESHJEVE KOLEKTIVE NË […] read more

On September 13th, 2017, posted in: Njoftime by

BiznesAlbania ka nisur takimet rajonale me bizneset per tu njohur me shume me problemet e tyre dhe prezantim mbi Kodin e Sjelljes Antikorrupsion te Biznesit

BiznesAlbania ka nisur takimet rajonale me bizneset per tu njohur me shume me problemet e tyre dhe prezantim mbi Kodin e Sjelljes Antikorrupsion te Biznesit read more

On October 5th, 2016, posted in: Lajmet e fundit, Njoftime by

Seminar: Shkëmbim rajonal përvojash në fushën e edukimit dual në zejtari në Evropën Juglindore në mes të partnerëve të projektit nga Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia dhe Kosova

Seminar Programi: E mërkurë, 28.09.2016  Pjesëmarrësit:  Ekip ekspertësh nga Gjermania Organizatat partnere nga Mali i Zi, Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria Biznes Albania Përfaqësues nga ministritë dhe agjencitë nga Tirana Përfaqësues të GiZ-it,Ambasada e Gjermanisë në Tiranë Shkolla profesionale nga Tirana Ndërmarrje nga Tirana     09.00                Hapja Fjale pershendetese ngaMinistri i MireqeniesSociale dhe Rinise Zoti […] read more

On October 5th, 2016, posted in: Lajmet e fundit, Njoftime by

Njoftim – Mbi projektin ” Mundesimi i klimes per biznese te qendrueshme ” ( EESE ), per me shume informacione i gjeni ne materialin bashkelidhur.

Call for expression of interest on Enabling Environment for Sustainable Enterprises (EESE) project in Albania   Background A project is proposed that will seek to raise a profile of the BiznesAlbania (BA), http://www.biznesalbania.org.al/ as policy actor in Albania. This will entail research work on key current constraints on the business environment that BA will then […] read more

On January 23rd, 2016, posted in: Lajmet e fundit, Njoftime by

Njoftim

Ne vazhdim te Thirrjes per Aplikim te lancuar ne faqen web te BiznesAlbania ne muajin Prill , njoftojme te gjithe te interesuarit te cilet deshirojne te marin pjese ne perfitimin ndaj grantit te projektit LakeRoutes se data e dorrezimit te aplikimit do te shtyhet deri ne date 25 Korrik 2015. Kjo behet per te ndihmuar aplikuesit […] read more

On May 20th, 2015, posted in: Lajmet e fundit, Njoftime by

Shtypi i dites

http://www.gazetatema.net/web/2015/02/13/rama-veliaj-ne-fier-1-milion-dollare-nga-fondi-i-nxitjes-se-punesimit-per-fierin-dhe-vloren/ http://www.noa.al/artikull/1-mln-per-fondin-e-nxitjes-se-punesimit-bregasi-rama-e-mbajti-fjalen/470719.html read more

On February 13th, 2015, posted in: Njoftime by