Aktivitet mbi “Dita e Artizanatit dhe Zejtarise” ne Shkoder

Shoqata e Artizanatit te Punimeve Artistike te Shqiperise, ne bashkepunim me Bashkine Shkoder, per te 5-tin vit rrallazi organizoi “Dita e Artizanatit dhe Zejtarise” ne Shkoder. Kjo feste, e miratuar edhe nga Keshilli Bashkiak i Shkodres, i jep nje rendesi te madhe artizanatit dhe zejtarise ne Shkoder. Kete vit, ne nje vit jubilar, kjo feste […] read more

On June 22nd, 2017, posted in: Lajmet e fundit by

Aktivitet i antereve te BiznesAlbania “Konferenca e Asamblese Kombetare, te Shoqates se Prodhuesve te Bukes, Pasticerise dhe Brumrave

Konferenca Asamblesë Kombëtarem e Shoqatës Prodhuesve të Bukës, Pastiçerisë dhe Brumrave Zhvillohet konferenca e Asamblesë Kombëtare e Shoqatës së Prodhuesve të Bukës, Pastiçerisë dhe Brumrave. Anëtarët e Asamblesë Kombëtare janë përfaqësuesit më në zë të bukës, pastiçerisë dhe brumrave nga i gjithë vendi, me pjesëmarrjen jo vetëm nga qytetet kryesore por edhe nga qytetet e vogla […] read more

On June 13th, 2017, posted in: Lajmet e fundit by

BiznesAlbania zhvillon takimin rajonal te eksperteve ne kuader te Dialogut Social

Me 16-18 Maj 2017 BiznesAlbania ka zhvilluar takimin rajonal te eksperteve ne kuader te projektit “Forcimi i Dialogut Social ne vendet e Ballkanit Perendimor”,  me temen mbi Papunësine  e të rinjve dhe pengesat ne zhvillimin e  sipërmarrjeve. Pjesemarres ishin perfaqesues te organizatave te biznesit dhe punedhenesve nga vendet e Ballkanit Perendimor si Mali Zi,Maqedonia, Serbia, […] read more

On May 23rd, 2017, posted in: Lajmet e fundit by

Forum biznesi në fushën e IT dhe pajisjeve mjekësore, organizuar nga Dhoma e Tregëtisë së Izmirit në bashkëpunim me Biznes Albania, CCIT dhe AIDA.

Në datë  18/04/2017, në cilësinë e partnerit të EEN, Biznes Albania në bashkëpunim me Dhomën e Tregëtisë së Tiranës dhe Dhomën e Tregëtisë së Izmirit, bashkëorganizoi një forum biznesi mes ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme turke dhe atyre shqiptare në dy sektorë të ndryshëm, IT dhe pajisje mjekësore. Përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë Turke, […] read more

On April 24th, 2017, posted in: Lajmet e fundit by

Intershipi në kompani nga nxënësit e shkollave profesionale

BiznesAlbania në bashkëpunim me Dhomën e Zejtarisë së Koblenzit dhe Agjensine Kombetare te Arsimit dhe Formimit Profesional dhe Kualifikimeve nen kujdesin te Ministrise te Mireqenies Sociale dhe Rinise lancon Programin “Intershipi në kompani nga nxënësit e shkollave profesionale“ në kuadër të një projekti me dy kurse te Shkolles Profesionale te Ndertimit “Karl Gega” , dega […] read more

On March 29th, 2017, posted in: Lajmet e fundit by

Workshop me bizneset ne Tirane

On November 15th, 2016, posted in: Lajmet e fundit by