BiznesAlbania zhvillon takimin rajonal te eksperteve ne kuader te Dialogut Social

Me 16-18 Maj 2017 BiznesAlbania ka zhvilluar takimin rajonal te eksperteve ne kuader te projektit “Forcimi i Dialogut Social ne vendet e Ballkanit Perendimor”,  me temen mbi Papunësine  e të rinjve dhe pengesat ne zhvillimin e  sipërmarrjeve.

Pjesemarres ishin perfaqesues te organizatave te biznesit dhe punedhenesve nga vendet e Ballkanit Perendimor si Mali Zi,Maqedonia, Serbia, Bosnje Hercegovina, Republika te cilat ndane eksperiencat e vendeve te tyre ne ceshtjet e Papunesise te rinjeve, arsimimi dhe problematikat  aktuale.

Ne kete aktivitet 3 ditor  ishin te ftuar  Znj.Marisa Kacori Drejtore e Zyres Rajonale te Sherbimit Kombetar te Punesimit Tirane, Z. Dimitrije Jovićević perfaqesues i zyres rajonale per te rinj, Z. Mihails Hazan profesor ne universitetin e Letonise dhe ekspert ne fushen ekonomike.

IMG-20170518-WA0001 IMG-20170518-WA0003 IMG-20170518-WA0004 IMG-20170518-WA0005 IMG-20170518-WA0006

On May 23rd, 2017, posted in: Lajmet e fundit by

Comments are closed.