Lista e Anëtarësisë

ORGANIZATAT/SHOQATAT PERBERESE TE
KONFEDERATES SE PUNEDHENESVE TE SHQIPERISE
“BIZNESALBANIA” (në rend alfabetik)
EMËRTIMI PËRFAQËSUES
Bashkimi i Industrialistëve dhe Investitorëve të Shqipërisë Kujtim Shkreli
Bashkimi Kombëtar i Rojeve Civile Astrit Miho
Dhoma e Tregtisë e Italisë në Shqipëri Giovani Digenaro
Dhoma Kombëtare e Prodhuesve të Veshjeve Lindita Legisi
Konfederata e Sipërmarrësve të Materialeve të Ndërtimit Arti Elezaj
Konfindustria Shqiptare Hajredin Fratari
Shoqata e Biznesit të Ushqim Pijeve, Albania Luan Bregasi
Shoqata e Botuesve Shqiptarë Petrit Ymeri
Shoqata e Bujqësisë Organike Lavdosh Haruni
Shoqata e Eksportuesve Shqiptarë Alban Zusi
Shoqata e Grave Profesioniste, Afariste dhe Zejtare Flutura Xhabija
Shoqata e Importuesve dhe Përpunuesve të Mishit Alban Zusi
Shoqata e Kontabilistëve dhe Financierëve të Shqipërisë Sherif Bundo
Shoqata e Ndertuesve te Shqiperise Luigj Aleks
Shoqata e Perpunuesve te Drurit Nuri Hasa
Shoqata e Prodhuesve të Bukës Gezim Peshkopia
Shoqata e Prodhuesve te Miellit Roland Hysa
Shoqata e Shoqërive të Hidrokarbureve Luigj Alijaj
Shoqata Kombëtare e Prodhuesve të Këpucëve Donika Mici
Shoqata Kombëtare Shqiptare e Transportuesve Ilir Mataj
Rrugorë Ndërkombëtare –ANALTIR
Shoqata Mjedisore për Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Racional Qerim Ismeni
Shoqata Shqiptare e Turizmit Zak Topuzi
Shoqata Tregu Agro-Ushqimor “Dinamo” Roland Hysa
Unioni i Operatorëve Turistikë Shqiptarë Sadik Malaj