BiznesAlbania dhe RisiAlbania do te zhvillojne aktivitetin e tipit World Cafe’

BiznesAlbania dhe RisiAlbania do te zhvillojne aktivitetin e tipit World Cafe’ BiznesAlbania dhe RisiAlbania do te zhvillojne aktivitetin e tipit World Café’ mbi marketingun si nje mundesi rritje per agroperpunuesit dhe ofruesit e sherbimeve te marketingut, si nje menyre per te eksploruar se bashku mundesite e rritjes se kerkeses per sherbimet e marketingut dhe per […] read more

On June 16th, 2014, posted in: Lajmet e fundit, Njoftime by